Onderhoud

Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Is uw auto toe aan onderhoud?
Werkt iets niet naar behoren?
Dan kunt u altijd bij ons terecht!

De receptie van Autobedrijf Peeters is uw eerste aanspreekpunt. We plannen uw afspraak in, zorgen voor passend vervangend vervoer en bellen zodra uw auto weer klaar is. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een grondige revisie: Na een bezoek aan onze werkplaats brengt uw auto u weer talloze kilometers vooruit.

We zijn gespecialiseerd in het merk Fiat, maar kunnen iedere auto met onze ervaring onderhouden. Onze werkplaats is voorzien van de modernste en meest geavanceerde apparatuur. Ook worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste technieken.

Bij Autobedrijf P.J. Peeters staat betrouwbaarheid voorop. U krijgt van ons te horen wat wij hebben aangetroffen en hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Vooraf geven we een prijsopgave, waarin we zo goed mogelijk aangeven wat u van ons kunt verwachten. Zo proberen wij onze reparaties voor u transparant te maken.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er gerepareerd wordt en waarom, zodat u met een gerust hart de auto bij ons kunt laten repareren, zonder verrassingen achteraf.

neem contact op met de receptie via 0492-361345 of mail naar:  receptie@pj-peeters.nl