Nieuw

De Fiat 500E Business Launch Edition

De nieuwe Fiat 500E Business Launch Edition inclusief Winter Pack, is leverbaar als Berlina. Deze elektrische variant biedt meer ruimte dan de Fiat 500 in brandstofuitvoering, vanwege de elektrische aandrijving. De achterkant heeft de klassieke Fiat 500 achterklap, maar een nieuwe, meer uitgesproken spoiler. Dit verbetert de aerodynamische efficiëntie van de auto. 

De lithium-ion-accu’s hebben een capaciteit van 42 kWh. Hierdoor heeft de New 500 een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP-cyclus. Om de laadtijd te optimaliseren, is de New 500 uitgerust met en een 85 kW-snellaadsysteem. Het accupakket kan hiermee zeer snel worden opgeladen. Zo kost het bijvoorbeeld slechts 5 minuten om een voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilometer te kunnen rijden. Dit is meestal meer dan voldoende voor dagelijks gebruik. In slechts 35 minuten kan de snellader de accu tot een niveau van 80% opladen. Zo bent u weer snel onderweg. 

Technologie: Apple Carplay & Android auto, keyless entry, climate control, U-connect 10.25”

Navigatie style: 16″ aluminium velgen, eco-leder stuurwiel, chrome exterieur, halogeen koplampen 

Veiligheid: lane assist, cruise control, verkeersbordherkenning, emergency-braking system Comfort: fast charge (85kw), mode 2 oplaadkabel, elektrische ramen, elektrische buitenspiegels, Winter Pack (stoelverwarming, verwarmde voorruit en verwarmde buitenspiegels)